DIENSTEN

Koplampen schade

Krassen op koplampen?

De koplampen van uw voertuig worden beschermd door verstevigd glas of kunststof. Dit is erg sterk materiaal maar niet sterk genoeg om de lamp te beschermen bij een botsing. Door steenslag of vandalisme kunnen er ook krassen en sterren in de koplamp ontstaan. Hierdoor neemt de lichtbundel af, waar uw veiligheid onder lijdt. Door dergelijke scheuren kan er ook vocht in de koplamp komen en neemt de kans toe dat de lamp kapotgaat.

Koplampen polijsten

Dankzij onze speciale technieken en ervaringen kan Autoschade Jarmuiden de koplamp perfect repareren als het om krassen gaat of dof glas. Door de UV-straling in zonlicht wordt het glas in koplampen na verloop van tijd doffer, waardoor het licht minder fel door het glas schijnt. Onze vakkundige medewerkers polijsten de koplamp zodat het glas weer volledig transparant wordt en uw zichtbaarheid en veiligheid geborgd.

Koplampen vervangen

Bij grote schade aan het glas moet de gehele koplamp van uw auto vervangen worden. Neem snel even contact met ons op voor advies en een vrijblijvende offerte.

Vraag een gratis offerte aan

Je zit nergens aan vast!

Autoschade Jarmuiden

Jarmuiden 51B
1046 AE Amsterdam

Openingstijden
Ma t/m vr: 08:00 – 17:30
Za: op afspraak
Zo: gesloten