DIENSTEN

Corona

De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten zijn voor ons het allerbelangrijkste. Autoschade Jarmuiden volgt uiteraard de richtlijnen van de officiële instanties en hebben daarop de bedrijfsvoering aangepast.

De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten zijn voor ons het allerbelangrijkste. Autoschadeherstel Jarmuiden volgt uiteraard de richtlijnen van de officiële instanties en hebben daarop de bedrijfsvoering aangepast. Dit betekent onder andere dat we geen handen schudden, 1.5 meter afstand houden van elkaar en ons personeel thuis houden indien zij ziekteverschijnselen vertonen óf als een gezinslid koorts heeft.

Daarnaast zijn er extra maatregelen getroffen richting de recepties, leenauto’s en uiteraard ook uw auto. Zo worden dagelijks de receptie, deurklinken en wachtruimtes gedesinfecteerd. Dat geldt ook voor alle leenauto’s en natuurlijk uw auto vooraf aan de aflevering. Met deze maatregelen hopen we bij te kunnen dragen aan dit maatschappelijk probleem.

Werkwijze i.v.m. coronavirus

Lees meer nieuws

Vraag een gratis offerte aan

Je zit nergens aan vast!

Autoschade Jarmuiden

Jarmuiden 51B
1046 AE Amsterdam

Openingstijden
Ma t/m vr: 08:00 – 17:30
Za: op afspraak
Zo: gesloten