DIENSTEN

FOCWA

Als lid van de Focwa Eurogarant bedrijven voldoen wij aan de strengste eisen op het gebied van kwaliteit, goed opgeleid personeel, bedrijfsuitrusting, garantie, service en Arbo en milieu. Bij FOCWA-bedrijven is kwaliteitszorg dan ook een belangrijk speerpunt.

Erkend FOCWA bedrijf

Schade aan je auto of motor is al vervelend genoeg. Herstel van schade moet dan ook snel en zorgvuldig verlopen. Autoschade Herstel Van Kalker bv  is daar meester in.

Schadeherstel betekent bij ons:

 • Het gebruik van originele onderdelen
 • De garantiebepalingen blijven volledig gelden
  Na  herstel van de schade ontvang je een garantiebewijs. Verder krijg je 4 jaar FOCWA garantie op de reparatie. Op de nieuwe onderdelen geldt de fabrieksgarantie.
 • De veiligheid van het voertuig blijft gehandhaafd
  Alle veiligheidsvoorzieningen in het voertuig kun je met het blote oog niet of nauwelijks zien. Na reparatie voldoet het voertuig voor de volle 100% aan deze strenge veiligheids- en fabrieksspecificatie.
 • Vervangend vervoer
  Wij bieden altijd vervangend vervoer, onze leenauto’s zijn schoon en schadevrij.
 • Complete financiële afwikkeling
  Wij onderhouden contacten met instanties als sleepdiensten, schade-experts en verzekeringsmaatschappijen. De complete financiële afwikkeling van de schade verzorgen wij probleemloos.

FOCWA Garantie

Het FOCWA 4 jaar Garantiebewijs ontvang je alleen bij erkende FOCWA Eurogarantiebedrijven. De garantie staat voor vakmanschap, service, snelheid en oplossingen bij geschillen.

Lees meer nieuws

Vraag een gratis offerte aan

Je zit nergens aan vast!

Autoschade Jarmuiden

Jarmuiden 51B
1046 AE Amsterdam

Openingstijden
Ma t/m vr: 08:00 – 17:30
Za: op afspraak
Zo: gesloten