DIENSTEN

Fixico

Autoschade Jarmuiden werkt sinds kort samen met Fixico. Fixico is het grootste platform voor autoschadeherstel in Nederland, Duitsland en België. Met Fixico kunnen autobezitters en zakelijke partners gemakkelijk een geschikt herstelbedrijf vinden en besparen op de herstelkosten.

Hoe werkt Fixico?

  1. De autobezitter maakt een offerteaanvraag aan, door foto’s en een omschrijving van de autoschade op fixico.nl te plaatsen.
  2. Voordat deze aanvraag bij u terecht komt, wordt deze door Fixico eerst grondig gecontroleerd.
  3. Zodra er nieuwe aanvragen in uw omgeving beschikbaar zijn, wordt u per mail op de hoogte gebracht.
  4. In uw persoonlijke Fixico dashboard plaatst u moeiteloos offertes
  5. De autobezitter vergelijkt meerdere offertes op basis van prijs, service-opties, afstand en beoordelingen.
  6. Als er voor uw offerte wordt gekozen dan wordt de afspraak voor u ingepland, op het moment dat het u uitkomt.
  7. Tijdens het gehele process staat de klantenservice van Fixico voor u klaar.

Wie zijn we?

Fixico is het grootste platform voor autoschadeherstel in Nederland, Duitsland en België. Met Fixico kunnen autobezitters en zakelijke partners gemakkelijk een geschikt herstelbedrijf vinden en besparen op de herstelkosten. Ons platform verbindt vraag en aanbod in de autoschadeherstelbranche op een geheel nieuwe en innovatieve wijze.

Fixico is ontstaan in 2014 en we zijn sindsdien enorm gegroeid. Ons schadeherstelnetwerk bestaat uit 2.000 erkende schadeherstellers en we hebben meer dan 200.000 schades verwerkt. Fixico bestaat uit een team van meer dan 60 medewerkers die zich dagelijks inzetten om de schadeherstelbranche compleet te vernieuwen en al onze gebruikers zo goed mogelijk te helpen.

Voor wie zijn we er?

Onze innovatieve oplossingen bieden duidelijke voordelen voor de gehele markt. Of je ons nou als autobezitter of zakelijk nodig hebt, wij zetten gebruiksgemak, kwaliteit en transparantie voor al onze gebruikers voorop.

Autobezitters

Het vinden van de juiste schadehersteller is voor autobezitters vaak een vervelende en tijdrovende klus. Prijzen kunnen onduidelijk zijn, garantie is niet altijd inbegrepen en vaak zijn er vervelende verrassingen achteraf. Met Fixico kunnen autobezitters makkelijk en snel de beste schadeherstellers met elkaar vergelijken. Zo kunnen onze gebruikers met een gerust gevoel de beste keuze maken en weten zij vooraf precies wat de schade gaat zijn voor hun portemonnee.

Schadeherstellers

Aangesloten schadeherstelbedrijven kunnen via Fixico makkelijk en snel reageren op aanvragen van autobezitters uit de buurt door offertes te plaatsen. Via Fixico kunnen zij omzet verhogen, online vindbaarheid vergroten, reviews verzamelen en makkelijk werkplaatsbezetting optimaliseren. Fixico werkt alleen samen met erkende schadeherstellers die aan hoge kwaliteitseisen voldoen en minimaal 4 jaar garantie bieden.

Zakelijke partners

Fixico heeft unieke en innovatieve oplossingen voor onder andere verzekeraars, leasemaatschappijen, verhuurbedrijven, wagenparken en andere organisaties die dagelijks met autoschade te maken hebben. Onze service is erop gericht om de totale schadelast te reduceren, doorlooptijd te verkorten, klanttevredenheid te vergroten en een stuk efficiënter te werk te kunnen gaan.

Lees meer nieuws

Vraag een gratis offerte aan

Je zit nergens aan vast!

Autoschade Jarmuiden

Jarmuiden 51B
1046 AE Amsterdam

Openingstijden
Ma t/m vr: 08:00 – 17:30
Za: op afspraak
Zo: gesloten